15.2
16:41

Πρόστιμο στην Βασίλισσα απ’ τον ΕΣΑΚΕ για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Παναθηναϊκό

AEK1924.gr team
Advertisement

Μόνο με πρόστιμο τιμώρησε την ΑΕΚ Betsson ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, για όσα συνέβησαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Μια ημέρα μετά την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, που επιβλήθηκε στην Βασίλισσα απ’ την ΔΕΑΒ, για ένα μπουκάλι που πετάχτηκε μέσα στο παρκέ στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ήρθε η σειρά του ΕΣΑΚΕ για να τιμωρήσει την Ένωση.

Συγκεκριμέαν, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, μετά την απολογία της ΑΕΚ Betsson, για όσα διαδραματίστηκαν στο κλειστό των Λιοσίων στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αποφάσισε να τιμωρήσει την Βασίλισσα μόνο με χρηματικό πρόστιμο για τα υβριστικά συνθήματα και την διακοπή του αγώνα.

Συνεπώς, απ’ την στιγμή που δεν τιμωρήθηκε κι’ άλλο η έδρα της, η Βασίλισσα θα στερηθεί μόνο στο ματς με τον Προμηθέα τον κόσμο της, λόγω της τιμωρίας απ’ την ΔΕΑΒ.

Οι Κιτρινόμαυροι μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο ύψους 4.200 ευρώ, για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο γήπεδο, όπως και για την διακοπή του αγώνα.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

AEK

1. Eπιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014):

α) για κάθε μία από τις 3 προειδοποιήσεις εξαιρούμενης της πρώτης εξ αυτών, για υβριστικά συνθήματα τα οποία είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ποινή επίπληξης και χρηματικού προστίμου χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ ήτοι συνολικά ποινή 2 επιπλήξεων και χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων οχτακοσίων (2.800,00) ευρώ,

β) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο για παράπτωμα μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικό για το άθλημα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) που διεξήχθη την 12-2-24 και

2. Απαλλάσσεται η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) για έτερο παράπτωμα μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικό για το άθλημα, για τον ως άνω αγώνα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement