12.2
19:28

Άστον Βίλα: Επέκτεινε το συμβόλαιο του Μπέιλι μέχρι το 2028

Σταμάτης Πίντζος
Άστον Βίλα: Επέκτεινε το συμβόλαιο του Μπέιλι μέχρι το 2028

Στην Άστον Βίλα θα παραμείνει για τέσσερα χρόνια ακόμη ο Λέον Μπέιλι, με την ομάδα του Μπέρμιγχαμ να ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Τζαμαϊκανού εξτρέμ.

Στο «Βίλα Παρκ» θα… γεράσει ο Λέον Μπέιλι!

Όπως έκανε γνωστό η Άστον Βίλα, ο 26χρονος Τζαμαϊκανός εξτρέμ θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το 2028 καθώς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με οψιόν επέκτασης για μια ακόμη σεζόν!

Ο Μπέιλι μάλιστα, έφτασε το πρωί της Δευτέρας (12/2) στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου και προτού ξεκινήσει η προπόνηση. έβαλε την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο ποζάροντας στο πλευρό του Ουνάι Έμερι.

Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, αποκτήθηκε από τη Λεβερκούζεν το καλοκαίρι του 2021, έναντι 32 εκατ. ευρώ και έκτοτε μετρά σε 87 ματς 16 γκολ και 15 ασίστ

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement