Αναλυτικά όσα είπε στο aek.gr:
-Ήταν το πρώτο σου ντέρμπι στην Ελλάδα. Και η πρώτη σου νίκη… Πως αισθάνθηκες χθες;
«Αναμφίβολα, δεν είναι το πρώτο ντέρμπι που αγωνίζομαι στη ζωή μου. Και στο Ισραήλ είναι σκληρά τα ντέρμπι. Ξέρω τα συναισθήματα, αλλά χθες ένιωσα πολύ καλά. Δεν ήταν δύσκολη κατάσταση για εμένα. Ένιωσα άνετα. Το διασκέδασα».
-Ήρθες πριν λίγες εβδομάδες στην ομάδα. Νιώθεις απόλυτα έτοιμος;
«Όχι, δεν είμαι ακόμα στο 100%, γιατί ήμουν 7 μήνες εκτός, αλλά επιστρέφω στη φόρμα μου. Πρέπει να “τρέξεις” για να είσαι καλός στα παιχνίδια. Κι αυτό πρέπει να κάνω».
-Μπορείς να μας αποκαλύψεις τι σας είπε ο κόουτς πριν το παιχνίδι;
– Ο κόουτς μας πίστευε πάρα πολύ πριν το παιχνίδι. Και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, αφού η ομάδα τον Γενάρη ήταν σε δύσκολη θέση, καθώς άλλαξε το σταφ και έγιναν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Ο κόουτς μας έδωσε ψυχολογία. Μας είπε να παίξουμε έξυπνα και με πάθος. Και αυτό κάναμε».
-Έχεις προλάβει να πάρεις μία πρώτη ιδέα από τον κόσμο της ΑΕΚ, έστω και μέσα από βίντεο;
«Αρχικά, από την πρώτη στιγμή μου εδώ, οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν τρομερά στην προσαρμογή μου. Από την πρώτη μέρα είχαμε τρομερή σύνδεση και ειλικρινά τους ευχαριστώ. Με πήραν στην Νέα Φιλαδέλφεια, κάθισα σε μαγαζιά, γνώρισα τους φιλάθλους μας και μιλήσαμε. Μου είπαν πόσο θέλουν να νικήσουμε αυτό το ντέρμπι. Κι έτσι απέκτησα αυτό το συναίσθημα. Και ήθελα στο ματς να νικήσουμε γι’ αυτούς τους ανθρώπους στη Νέα Φιλαδέλφεια».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement