
Ο 24χρονος πολυθεσίτης παρουσιάζεται ως μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, η οποία τον έχει στα ραντάρ της, σύμφωνα με τα Κροατικά ΜΜΕ.
Ένα δημοσίευμα απ’ την Κροατία, αναφέρει ότι η Ένωση έχει στο στόχαστρο της, τον Ρομπέρτο Λιούμπιτσιτς.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα, 24sata.hr, o 24χρονος πολυθεσίτης άσος βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ και παρακολουθείται απ’ τους Κιτρινόμαυρους.
Μάλιστα, αναφέρεται ότι δεν αποκλείεται ότι μετά τον Μάρκο Μπουλάτ που μετακόμισε στη Ρέιντζερς, να υπάρξει αποχώρηση απ’ το Μάξιμιρ, κι’ αλλου μέσου, αναφέροντας τον Ρομπέρτο Λιούμπιτσιτς.
«Έναν χαφ που έγινε αριστερό μπακ και τον θέλουν η ΑΕΚ και η Λέτσε», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, αλλά επισημαίνει τι είναι πιο κοντά ο παίκτης να πάει στην Ιταλία.
Ο Λιούμπιτσιτς ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ έως το καλοκαίρι του 2027 και βρέθηκε αντιμέτωπος της ΑΕΚ, για τα προκριματικά στο Champions League, κατάφερε να σημειώσει στη Φιλαδέλφεια το δεύτερο γκολ των Κροάτων, αλλά να είναι και ο… μοιραίος παίκτης της, ο οποίος έκανε χέρι και πέναλτι, απ’ το οποίο η Ένωση βρήκε το γκολ πρόκρισης στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement