
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να αφήσει εκτός 12αδας τον Αϊζάια Κάναν για τον αγώνα με την ΑΕΚ Betsson (14:45).
Χωρίς τον Αϊζάια Κάναν θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ Betsson (14:45) στα Άνω Λιόσια, στο ντέρμπι 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να αφήσει εκτός 12αδας τον Αμερικανό από την 7αδα των ξένων, αφού – βάσει κανονισμών – κάθε ομάδα μπορεί να έχει μέχρι 6 αλλοδαπούς παίκτες στην αποστολή.
Η 6αδα των ξένων του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ Betsson είναι η εξής: Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ίγκνας Μπραζντέικις, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ, Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ.
Υπενθυμίζεται ότι εκτός 12αδας θα μείνουν και οι Σακίλ ΜακΚίσικ, Λουκ Σίκμα, οι οποίοι δεν είναι δηλωμένοι στο ελληνικό ρόστερ του Ολυμπιακού.
πηγή: sport24