Ο Τσίνο προπονήθηκε κανονικά στη σημερινή πρωινή προπόνηση στα Σπάτα και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ακόμα ένα ευχάριστο μαντάτο για τον Ματίας Αλμέιδα, είχε η σημερινή πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Κι’ αυτό, γιατί ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και τέθηκε στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Κυριακή (07/1, 21:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο Τσίνο ξεπέρασε με ατομικό πρόγραμμα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και μπήκε από σήμερα σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.
Η επιστροφή του Αραούχο, είναι απ’ τα ευχάριστα νέα των τελευταίων εβδομάδων και των επιστροφών των τραυματιών, για το στρατόπεδο της ΑΕΚ, αφήνοντας πλέον κενό το ιατρικό δελτίο.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement