31.12
13:15

Συνεχίζονται τα ευχάριστα: Μέσα και ο Πόνσε

Κώστας Κοσικίδης
Συνεχίζονται τα ευχάριστα: Μέσα και ο Πόνσε
Advertisement

Επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και ο Αργεντινός επιθετικός, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε εκτός. Κανονικά στο 100% και ο Γιόνσον.

Στην τελευταία προπόνηση για το 2023, ο Ματίας Αλμέιδα είχε ακόμα ένα ευχάριστο μαντάτο, καθώς είδε να συνεχίζονται οι επιστροφές ποδοσφαιριστών σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Συγκεκριμένα, επέστρεψε στο 100% ο Εζεκιέλ Πόνσε, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε το προηγούμενο διάστημα από τραυματισμό, αλλά πλέον τέθηκε στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα ενόψει του ματς με τον Βόλο (03/01) στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena.

Απ’ εκεί και έπειτα, στο 100% βρίσκεται πλέον και ο Γενς Γιόνσον, ο οποίος μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, στο οποίο έγινε αλλαγή λόγω ενοχλήσεων, ακολούθησε τις προηγούμενες ημέρες συντηρητικό πρόγραμμα, αλλά από σήμερα μπήκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Πλέον, εκτός παραμένει ο Σέρχιο Αραούχο, αλλά και ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, που ακολουθούν ατομικά προγράμματα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->