Συνεχίζονται τα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς προστέθηκαν στο «απουσιολόγιο» τα όνομα των Νόρντιν Άμραμπατ, Ροδόλφο Πισάρο και Αλεξάντερ Κάλενς. Παραμένει εκτός ο Πινέδα και οι Πόνσε – Αραούχο, κανονικά ο Νταμιάν Σιμάνσκι στην αποστολή.
Η… κακοδαιμονία των τραυματισμών για την ΑΕΚ, δεν λέει να σταματήσει, καθώς τα νέα πρόσωπα που προστέθηκαν στο «απουσιολόγιο» της Ένωσης, είναι των Νόρντιν Άμραμπατ, Ροδόλφο Πισάρο και Αλεξάντερ Κάλενς.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ένιωσαν ενοχλήσεις και έμειναν εκτός αποστολής για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και προστέθηκαν μαζί με τα ονόματα των Ορμπελίν Πινέδα, Σέρχιο Αραούχο, Εζεκιέλ Πόνσε και Τσίτσαν Στάνκοβιτς, οι οποίοι επίσης έμειναν εκτός αποστολής.
Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει ωστόσο, κανονικά στη διάθεση του, τον Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος παρότι αντικαταστάθηκε στο ματς με τον Άγιαξ, με πρόβλημα, τελικά δεν είχε κάτι σοβαρό και είναι κανονικά στα πλάνα του Αργεντινού τεχνικού.
Πιο αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται απ’ τους: Αθανασιάδη, Θεοχάρη, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Ζίνι.
Η αποστολή της ΑΕΚ:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement