11.12
16:17

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γιόνσον!

AEK1924.gr team
Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γιόνσον!

Ευχάριστα νέα για τον Δανό χαφ της ΑΕΚ, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στην σημερινή (11/12) προπόνηση της ομάδας και θέτει εαυτό στην διάθεση του Αλμέιδα. Παραμένουν εκτός προγράμματος Αραούχο και Στάνκοβιτς.

Πίσω στις προπονήσεις ο Γενς Γιόνσον, ο οποίος σήμερα προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Δανός χαφ της ΑΕΚ έθεσε εκ νέου εαυτό στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για τους προσεχώς αγώνες, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Έτσι, ο Γιόνσον θα μπορεί να αγωνιστεί την Πέμπτη απέναντι στον Άγιαξ, με τον οποίο η Ένωση θα παίξει τον ευρωπαϊκό της… τελικό, για να σφραγίσει την πρόκριση στο Conference League.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάτι νεότερο από την κατάσταση του Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος παραμένει εκτός κανονικού προγράμματος από το ματς με τον Άρη.

Εκτός φυσικά και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, έχοντας ακόμα αρκετό διάστημα μπροστά του να διανύσει ώστε να μπει εκ νέου στην αγωνιστική εξίσωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement