Εκτός φυλακής ακόμη 10 Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι προφυλακίστηκαν τον περασμένο Αύγουστο μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη.
Άλλοι δέκα Κροάτες οπαδοί που είχαν προφυλακιστεί στο πλαίσιο της έρευνας για τα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, που οδήγησαν στο θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη, αφέθηκαν ελεύθεροι.
Και αυτοί – όπως ακόμη 30 τις προηγούμενες ημέρες- είχαν υποβάλει Αιτήσεις αποφυλάκισης οι οποίες έγιναν δεκτές με ανακριτική διάταξη. Σε όλους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα για να την παρακολούθηση αγώνων και της καταβολής εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ.
Η λίστα των αιτήσεων είναι πάντως μακρυά και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθούν οι άλλες αντίστοιχες αποφάσεις.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων τον περασμένο Αύγουστο είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι συνολικά 105 κατηγορούμενοι, 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας εμπλεκόμενος Αλβανικής καταγωγής.
Πηγή: NEWS247
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement