08.12
16:40

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Φόντεν πήρε το δίπλωμα οδήγησης και εξέπληξε τους πάντες με το μεσαίο όνομά του

AEK1924.gr team
Μάντσεστερ Σίτι: Ο Φόντεν πήρε το δίπλωμα οδήγησης και εξέπληξε τους πάντες με το μεσαίο όνομά του

Ο Φιλ Φόντεν πέρασε τις πρακτικές εξατάσεις οδήγησης, πήρε το δίπλωμά του και ανήρτησε σχετική φωτογραφία στα social media. Εξέπληξε τους χρήστες του διαδικτύου με το μεσαίο όνομά του.

Ο Φιλ Φόντεν πέρασε επιτυχώς τις πρακτικές εξατάσεις οδήγησης. Ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι πήρε το δίπλωμα οδήγησης και μοιράστηκε τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος διεθνής ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία, κρατώντας το πιστοποιητικό στο χέρι του. Πάνω στο έγραφο αναγραφόταν το πλήρες όνομα του 23χρονου ποδοσφαιριστή, “Φίλιπ Γουόλτερ Φόντεν”.

Ο Φόντεν πήρε το δίπλωμα οδήγησης και εξέπληξε τους πάντες με το μεσαίο όνομά του
Ο Φόντεν πήρε το δίπλωμα οδήγησης και εξέπληξε τους πάντες με το μεσαίο όνομά του INSTAGRAM/ @PHILFODEN

Οι θαυμαστές του έμειναν έκπληκτοι, καθώς δεν γνώριζαν το μεσαίο του όνομα, το οποίο έχει πάρει από τον παππού του, “Γουόλτερ Φόντεν”.

Πηγή: sport24.gr

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement