
Τον 28χρονο δεξιό μπακ στην Σαλερνιτάνα βάζουν στο κιτρινόμαυρο στόχαστρο τα ΜΜΕ της Ιταλίας.
Πλησιάζει ο καιρός που το μεταγραφικό παράθυρο θα «ανοίξει» και ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν ακουστεί για την ΑΕΚ.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Νέα προσθήκη σε αυτή τη λίστα, ο Πασκουάλε Ματσόκι. Πρόκειται για τον 28χρονο Ιταλό δεξιό μπακ της Σαλερνιτάνα, για τον οποίο οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν μείνει άπραγοι.
Συγκεκριμένα, η «Il Mattino» αποκαλύπτει το «ζεστό» ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Ματσόκι, για τον οποίο μάλιστα υπάρχουν επαφές του Παναγιώτη Κονέ με τους ανθρώπους του ιταλικού συλλόγου.
Ο 28χρονος έχει εν ενεργεία συμβόλαιο με την Σαλερνιτάνα έως το 2026, για τον οποίο οι Ιταλοί δαπάνησαν περί το 1.000.000€ για να τον αποκτήσουν από την Βενέτσια, τον περασμένο Ιανουάριο.
Πλέον ο Ματσόκι έχει αγωνιστεί σε 15 αγώνες την φετινή σεζόν με την Σαλερνιτάνα, με τον σύλλογο να αξιώνει περί τα 4-5 εκατ. ευρώ, ποσό που δύσκολα θα φτάσει η ΑΕΚ.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Ένωση προτίθεται να προσφέρει για τον Ματσόκι κάτι παραπάνω από 2.000.000€ και πως δεν αποκλείεται οι Ιταλοί να πουν το «ναι».
Ο Ματσόκι έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ελλάς Βερόνα, Ρίμινι, Πάρμα και Περούτζια, ενώ μετρά 1 συμμετοχή με την εθνική Ιταλίας.