07.12
14:10

Δίωξη στον Ολυμπιακό από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

AEK1924.gr team
Δίωξη στον Ολυμπιακό από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα
Advertisement

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό, επέφερε την πειθαρχική δίωξη του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Νικόλαου Μαργαρίτη

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι στο πλαίσιο του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. που διεξήχθη την 03-12-2023 για την 13η αγωνιστική της Super League, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->