29.11
19:18

Οριστικά στις 21:00 το ΑΕΚ – Άρης λόγω άρνησης της Cosmote TV

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Άρης κατέθεσε αίτημα αλλαγής της ώρας διεξαγωγής του αγώνα (4/12) με την ΑΕΚ κι ενώ τόσο η «Ενωση» όσο και η διοργανώτρια αρχή απάντησαν θετικά, η Cosmote TV ήταν αρνητική κι έτσι το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:00.

Οι «κίτρινοι» ζήτησαν τη μετάθεση της έναρξης του αγώνα (αντί 21:00 να ξεκινήσει στις 19:30) ούτως ώστε να μην χρειαστεί να διανυκτερεύσει η αποστολή στην Αθήνα. Το αίτημά τους έγινε αποδεκτό τόσο από την ΠΑΕ ΑΕΚ όσο και από τη διοργανώτρια αρχή αλλά η Cosmote TV ήταν αρνητική σ’ αυτό το σενάριο προκαλώντας τη δυσφορία των ανθρώπων του Άρη καθώς ισχυρίζονται ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος απόρριψης του αιτήματος. Κι έτσι ο αγώνας θα ξεκινήσει στην αρχική ώρα (21:00) προγραμματισμού.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, πέραν της δεδομένης απουσίας του Μπίργκερ Βερστράτε λόγω τιμωρίας, αμφίβολη παραμένει για τους «κίτρινους» και η συμμετοχή του Φράνκο Φεράρι καθώς ο Αργεντίνος ακολούθησε και σήμερα (29/11) ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Προφανώς θα δοκιμάσει την ένταξή του στο αντίστοιχο ομαδικό στις επόμενες ημέρες. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τους Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα ενώ οι Μάνου Γκαρθία, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς δεν έχουν καμία πιθανότητες συμμετοχής στο παιχνίδι.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement