27.11
21:47

Συγκίνησε ο μικρός Γιάννης: «Να πηγαίνουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο με το χρώμα των ομάδων τους»

AEK1924.gr team
Συγκίνησε ο μικρός Γιάννης: «Να πηγαίνουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο με το χρώμα των ομάδων τους»

Ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, που έκλεψε την παράσταση στο περυσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. τιμήθηκε στα βραβεία ΠΣΑΠΠ και συγκλόνισε με τα λόγια του, ζητώντας απ’ τους φιλάθλους να μην φοβούνται και να πηγαίνουν στο γήπεδο με το χρώμα των ομάδων τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης:

«Αυτό που έζησα στο Πανθεσσαλικό ήταν πολύ ωραίο, χάρηκα πάρα πολύ γιατί πήγα να πάρω μία φανέλα για τον αδερφό μου και ήταν αφορμή για να γνωρίσω από κοντά τους παίκτες της ΑΕΚ. Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία για μένα και θα ήθελα να πω στους φιλάθλους να μην φοβούνται να πηγαίνουν στο γήπεδο με το χρώμα της δικής τους ομάδας».

Αναλυτικά όσα είπε, ο αδερφός του και φίλαθλος της ΑΕΚ, Ευθύμης Παπαστεφανάκης:

«Αισθάνομαι πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠΠ για την τιμή που μας έκανε να μας βραβεύσει και την οικογένειά μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement