27.11
21:07

Προς αλλαγή ώρας το ΑΕΚ – Άρης

Κώστας Κοσικίδης
Προς αλλαγή ώρας το ΑΕΚ – Άρης
Advertisement

Αρκετά πιθανό να προχωρήσει η διοργανώτρια αρχή σ’ αλλαγή ώρας, για το ματς του πρωταθλήματος της ΑΕΚ με τον Άρη, την επόμενη Δευτέρα (04/12).

Όπως όλα δείχνουν, η Super League θα προχωρήσει σε αλλαγή ώρας, για το ΑΕΚ – Άρης της 13ης αγωνιστικής, που έχει οριστεί για την επόμενη Δευτέρα (04/12) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα, η Λίγκα είχε ορίσει αρχικά το ματς για τις 21:00 το βράδυ, αλλά ο Άρης κατέθεσε αίτημα ν’ αλλάξει η ώρα της αναμέτρησης και να γίνει δυο ώρες νωρίτερα, είτε στις 19:00, είτε στις 19:30, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, μετά το τέλος του ματς.

Κάτι τέτοιο για να συμβεί, θα έπρεπε να έχει την σύμφωνη γνώμη και της ΑΕΚ, η οποία και έχει απαντήσει θετικά στο αίτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και όλα δείχνουν, ότι η Λίγκα θα προχωρήσει σ’ αλλαγή και θα το ανακοινώσει και επίσημα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->