24.11
16:19

Ερασιτεχνική ΑΕΚ: Νέα χορηγική συνεργασία

AEK1924.gr team
Advertisement

Με ανακοίνωση της, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ γνωστοποίησε την συμφωνία χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία BALUCO για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία BALUCO για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, 2023-24.

Η χορηγία αυτή αποδεικνύει τη δέσμευση της BALUCO να στηρίζει ανερχόμενους αθλητές που προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά και δίνει μεγάλη έμφαση στη διδασκαλία αξιών όπως ο σεβασμός και η τήρηση των αθλητικών κανόνων, η κοινωνική και προσωπική ανάπτυξη κάθε νέου αθλητή. Η χορηγία στην ΑΕΚ ταιριάζει απόλυτα στην BALUCO, καθώς η ακαδημία είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη νέων αθλητών που δεσμεύονται να έχουν θετικό αντίκτυπο στις κοινότητές τους. Η χορηγία περιλαμβάνει τη χρηματοδότηση των προγραμμάτων και των πρωτοβουλιών της ακαδημίας, καθώς και τη δυνατότητα της BALUCO να συμμετέχει σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες με την ακαδημία και τους αθλητές της.

Ποια είναι η BALUCO
Η BALUCO είναι μια διεθνής εταιρεία παροχής συμβουλών σε ναυτιλιακά καύσιμα και λιπαντικά που εξυπηρετεί την παγκόσμια αγορά με συνέπεια, παρέχοντας κορυφαίες υπηρεσίες. Κάθε μια από τις υπηρεσίες της είναι σχολαστικά προσαρμοσμένη στις μοναδικές απαιτήσεις των πελατών της, αντανακλώντας τη δέσμευσή της για εξατομικευμένες λύσεις. Με βαθιά ριζωμένη αφοσίωση στη βιωσιμότητα, η BALUCO έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών της, ξεπερνώντας διαρκώς τις προσδοκίες τους. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.baluco.com.

Δήλωση του Εμπορικού Διευθυντή της εταιρείας BALUCO, Γιάννη Σταυρόπουλου:
«Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε την ΑΕΚ και την αποστολή της να διαμορφώνει νέους αθλητές που όχι μόνο διαπρέπουν στο άθλημά τους, αλλά και δεσμεύονται να έχουν θετικό αντίκτυπο στον κόσμο γύρω τους. Στη BALUCO, πιστεύουμε στη δύναμη του αθλητισμού να εμπνέει και να φέρνει τους ανθρώπους κοντά και είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι με τις ακαδημίες της ΑΕΚ».

Δήλωση του Υπεύθυνου του Εμπορικού Τμήματος της ΑΕΚ, Παναγιώτη Ζευκιλή:
«Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη της BALUCO και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για την προώθηση της βιωσιμότητας και της κοινωνικής ευθύνης μέσω του αθλητισμού. Με την υποστήριξή τους, μπορούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους αθλητές μας τους πόρους που χρειάζονται για να πετύχουν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement