
Συνεδριάζουν σήμερα οι μέτοχοι των συλλόγων της Premier League και ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν την απαγόρευση δανεισμού ποδοσφαιριστών, ανάμεσα σε ομάδες που έχουν κοινό ιδιοκτήτη.
Το θέμα προέκυψε, όπως αναφέρει το Sky Sports, με αφορμή την περίπτωση του Ρούμπεν Νέβες που αγωνίζεται στην Αλ Χιλάλ, αλλά η Νιούκαστλ θέλει να τον πάρει δανεικό, για να καλύψει το κενό του Τονάλι. Μόνο που η Αλ Χιλάλ και οι «ανθρακωρύχοι» έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη. Στην Αγγλία θεωρούν πως κάτι τέτοιο θέτει θέματα ηθικής και αθλητικής ακεραιότητας.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Μια τέτοια απόφαση θα επηρεάσει και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία έχει δώσει φέτος δανεικό στον Ολυμπιακό τον Γκουστάβο Σκάρπα, μιας και ιδιοκτήτης και στις δύο ομάδες είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
A vote over banning player loans between clubs of the same owner will be held at a Premier League shareholders meeting today 💼 pic.twitter.com/jYf6Jq8Npz
— Sky Sports News (@SkySportsNews) November 21, 2023