20.11
17:37

Καμπάνα από την UEFA: Κλείνει το πέταλο στην ΟPAP Arena για μια αγωνιστική- Mε δύο χρόνια αναστολή η ποινή

AEK1924.gr team
Advertisement

Καμπάνα της UEFA στην ΑΕΚ για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση κόντρα στη Μαρσέιγ στην ΟPAP Arena.

Τιμωρία επέβαλε η UEFA στην ΑΕΚ, κλείνοντας το πέταλο των οργανωμένων (θύρες 18 έως 25) φίλων της για μια αγωνιστική, για την συμπεριφορά τους στην αναμέτρηση κόντρα στη Μαρσέιγ.

Η συγκεκριμένη ποινή επεβλήθη με αναστολή δύο ετών, που σημαίνει πως με το πρώτο παράπτωμα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, ενεργοποιείται η τιμωρία.

Ο λόγος της τιμωρίας έχει να κάνει με τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά που χρησιμοποιήθηκαν στον αγώνα με τους Μασσαλούς.

Επιπλέον, στην Ένωση επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 76 χιλιάδων ευρώ που προστίθεται στο προηγούμενο πρόστιμο των 82 χιλιάδων ευρώ.

Συνεπώς, τα πράγματα για την ΑΕΚ έχουν γίνει δύσκολα και ο κόσμος της ομάδας, θα πρέπει απ’ εδώ και πέρα ν’ έχει μεγάλη προσοχή, καθώς με το παραμικρό θα τιμωρηθεί με κλείσιμο το πέταλο των οργανωμένων (θύρες 18-25), με την UEFA να είναι ξεκάθαρη, τονίζοντας ότι ένα καπνογόνο, πυροτέχνημα – στρόμπο, οτιδήποτε αν ανάψει θα τιμωρηθεί το πέταλο με μια αγωνιστική.

Απ’ εκεί και έπειτα, μεταξύ στις αιτίες των ποινών, είναι και οι διάδρομοι, που δεν αφήνονται στις κερκίδες και είχε προειδοποιήσει έντονα η ΑΕΚ, τον κόσμο της ομάδας, τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Μάλιστα, αυτή την φορά η πειθαρχική παραπομπή της, δεν την εξέτασε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο και πήγε απευθείας στο δευτεροβάθμιο, δείγμα του ότι ήταν σοβαρό και πως δύσκολα θα την γλίτωνε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement