20.11
18:23

Ευχάριστα μαντάτα για τον Κώστα Νεστορίδη (ΦΩΤΟ)

AEK1924.gr team
Advertisement

Η κατάσταση του Κώστα Νεστορίδη φαίνεται πως βελτιώνεται και υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα, καθώς αντέδρασε στην φαρμακευτική αγωγή. Η νεότερη ενημέρωση του Γιώργου Νεστορίδη.

Ακόμα μια μάχη για την υγεία του, δίνει στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο Κώστας Νεστορίδης και παρότι χθες, τα νέα δεν ήταν ευχάριστα, σήμερα ο γιος του, ενημέρωσε για την κατάσταση του μεγάλου Νέστορα και έδωσε ευχάριστρα μαντάτα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ο Γιώργος Νεστορίδης, ότι ο πατέρας του αντέδρασε στην φαρμακευτική αγωγή που του χορήγησαν οι γιατροί και υπάρχουν πλέον αισιόδοξα μηνύματα, αναφέροντας μάλιστα ότι την καλύτερη ντρίπλα την… φύλαγε ο Κώστας Νεστορίδης για τώρα.

Αναλυτικά η δημοσίευση του Γιώργου Νεστορίδη:

«Τελικά είχες φυλάξει την καλύτερη ντρίμπλα…για τώρα…. Αισιόδοξα τα μηνύματα.. αντέδρασε στην φαρμακευτική αγωγή που του χορήγησαν οι γιατροί…!!! Ευχαριστούμε τους Γιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός..για όλη την προσπάθεια…!! Ευχαριστούμε και όλους εσάς για τα μηνύματα και τις ευχές σας να είστε όλοι καλά..!!!».

Η δημοσίευση του Γιώργου Νεστορίδη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement