Εθνική Γαλλίας: Ο Ζαϊρέ – Εμερί χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση των γονέων του για να παίξει με την Ελλάδα
AEK1924.gr team
Ο Γουαρέν Ζαϊρέ – Εμερί κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Γαλλίας και για να παίξει στο παιχνίδι με την Ελλάδα θα χρειαστεί υπεύθυνη δήλωση των γονέων του.
Ο Γουαρέν Ζαϊρέ – Εμερί είναι ένα από τα μεγάλα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου και πήρε για πρώτη φορά το βάπτισμα του πυρός στην εθνική Γαλλίας και θα τεθεί αντιμέτωπος με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.
Ο 17χρονος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν για να αποχωρήσει από τη Γαλλία και να έρθει στην Ελλάδα θα χρειαστεί υπεύθυνη δήλωση και των δύο γονέων για να μπορέσει να περάσει τα γαλλικά σύνορα, όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ.
Ο συγκεκριμένος νόμος ψηφίστηκε το 2016 στο πλαίσιο της μάχς κατά της τρομοκρατίας. Ένας ανήλικος στη Γαλλία (άσχετα τι εθνικότητα είναι) χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση από τους γονείς για να μπορέσει να φύγει μακριά από τη χώρα, αν φυσικά δεν συνοδεύεται από αυτούς.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο
Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο
Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο
YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο
TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο
X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement
-->