
Στην κάμερα της Cosmote TV μίλησε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, αμέσως μετά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία με 3-0.
Ο Αργεντινός δήλωσε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του έφτασαν στη νίκη παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και τόνισε πως όλοι θέλουν να σκοράρουν και να είναι πιο αποτελεσματικοί.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Aναλυτικά όσα είπε:
Τι κρατά από το ματς και τη νίκη;
«Ήταν πολλές στιγμές που παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Ξέραμε τον αντίπαλο. Είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι. Εφαρμόσαμε το σχέδιό μας και κερδίσαμε».
Για την αποτελεσματικότητα που είχε απόψε η ΑΕΚ;
«Όλοι μας θέλουν να σκοράρουν. Από τον Βίντα, που βγαίνει πρώτος στα στημένα, μέχρι και τα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο. Θέλουμε ο πίνακας να γράφει περισσότερα γκολ, όπως και την περσινή χρονιά. Έγιναν πιο απλά τα πράγματα όταν σκοράραμε. Θέλουμε να βάζουμε περισσότερα γκολ. Μας το ζητάει ο προπονητής μας. Σήμερα τα πράγματα πήγαν καλά