
Iκανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ματίας Αλμέιδα, στις δηλώσεις του στην Cosmote TV, αμέσως μετά την επικράτηση της ΑΕΚ με 3-0 επί της Λαμίας.
O τεχνικός της Ένωσης τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από τη νίκη και τα τρία τέρματα, αναγνωρίζοντας πως οι παίκτες του χρειάζονται εμπιστοσύνη και τα γκολ θα έρθουν.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντινός:
Τα χαρακτηριστικά της ομάδας που ξεχώρισε στην αναμέτρηση: «Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε καλά, σκοράραμε τρία γκολ, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Πιστεύω ότι στο τέλος φάνηκε η κούραση από τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια αλλά κάναμε αυτό που σχεδιάσαμε και για αυτό πήραμε τους τρεις βαθμούς».
Για τα τρία γκολ που πέτυχε η Ένωση: «Πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές, χρειάζονται χρόνο να εφαρμόσουν αυτά που σχεδιάσαμε, έβαλαν γκολ σήμερα και θα βάλουν κι άλλα».
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO