
Στόχος η επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ σήμερα (04/11, 17:15, ΑΕΚ1924, ΕΡΤ3) απέναντι στην Καρδίτσα, θέλοντας να αφήσει πίσω την κακή εικόνα της Θεσσαλονίκης.
Πίσω στο «Olympic Hall» των Άνω Λιοσίων επιστρέφει σήμερα η Βασίλισσα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League, απέναντι στην Καρδίτσα.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Αγώνας… must-win για την ΑΕΚ, η οποία θέλει να αφήσει πίσω την κακή εμφάνιση απέναντι στον Άρη και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, με εμφατικό – ει δυνατόν – τρόπο.
Ο Ζουάν Πλάθα ξέρει την πιθανότητα εφησυχασμού, απέναντι σε μία νεοφώτιστη ομάδα που μετρά 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια της Basket League. Το έχει επισημάνει ιδιαίτερα στους παίκτες του και τους θέλει… έτοιμους.
Αγωνιστικά, η ΑΕΚ θα στερηθεί (ξανά) τις υπηρεσίες του Εμφιόντου Καμπενγκέλε, ο οποίος μετέβη στον Καναδά για προσωπικό του πρόβλημα, ο οποίος ωστόσο ταλαιπωρείται από θλάση στους προαγωγούς το τελευταίο διάστημα.
Από την άλλη, αμφίβολος είναι ο Μιντάουγκας Κουζμνίσκας. Ο Λιθουανός πολύπειρος άσος της Ένωσης αισθάνεται ακόμα ενοχλήσει στην μέση και θα φανεί την τελευταία στιγμή αν θα αγωνιστεί και πόσο.
Όπως και να έχει, η Βασίλισσα δεν πρέπει να χάσει. Η νίκη είναι μονόδρομος και η καλή εμφάνιση θα ολοκληρώσει ιδανικά την σημερινή αποστολή του Ισπανού τεχνικού και των παικτών του.
Η ΑΕΚ περιμένει τον κόσμο στο πλευρό της, να στηρίξει με την φωνή και τον παλμό του και να δώσει… ώθηση στην Βασίλισσα να φτάσει στην 2η νίκη στο Πρωτάθλημα.