
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 5-0 του Πανσερραϊκού και αποσπάστηκε από τους διώκτες του στη βαθμολογία, στο +4 από τον Ολυμπιακό και στο +5 από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, οι οποίοι αγωνίζονται το βράδυ της Δευτέρας. Οι «πράσινοι» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σπόραρ, πέτυχαν μία άνετη νίκη.
Από εκεί και πέρα, ο Άρης με το 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα «σκαρφάλωσε» στην 6η θέση, πάνω από τον ΟΦΗ, και περιμένει το παιχνίδι των Κρητικών με τον Ολυμπιακό, ενώ οι Ηπειρώτες «βυθίζονται»! Τέλος, η απίθανη Λαμία του Λεωνίδα Βόκολου, που πέρασε από την Τρίπολη (0-1) με το γκολ του Τσιλούλη στο 88′, φιγουράρει στην 5η θέση της βαθμολογίας!
Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας και αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής και της επόμενης «στροφής».
Η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement