
Με δύο πολύ σημαντικές επστροφές ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το αυριανό (30/10, 19:30) ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στη OPAP Arena.
Συγκεκριμένα οι Ροδόλφο Πισάρο και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, προπονήθηκαν κανονικά και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της αναμέτρησης, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει και πάλι στη διάθεσή του δύο πολύ σημαντικές μονάδες.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του AEK1924.gr στην Google
Ωστόσο δύο νέα θέματα προέκυψαν και έχουν να κάνουν με τον Κάλενς και Ζίνι οι οποίοι αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις και μοιραία δεν θα δώσουν το παρών στον αυριανό αγώνα. Σαν τρίτο στόπερ υπάρχει φυσικά ο Γεράσιμος Μήτογλου, ενώ και ο Πήλιος βρίσκεται στην αποστολή αντί του τραυματία Μοχαμλαντι.
Θυμίζουμε ότι εκτός παραμένουν Λιβάι Γκαρσία και Σέρχιο Αραούχο που συνεχίζουν με ατομικό πρόγραμμα.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO