
Ο εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ από το σημερινό διπλό της Ένωσης στην Τρίπολη, σχολίασε στη συνδρομητική τηλεόραση την αναμέτρηση.
Ο Σουηδός στάθηκε και εκείνος στην επίτευξη του πρώτου τέρματος, που ουσιαστικά «ξεκλείδωσε» τη νίκη κάνοντας τη σύγκριση με την περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στην οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Τέτοιου είδους παιχνίδια όταν ο αντίπαλος είναι κλειστός, δεν είναι εύκολα. Όταν ο Αστέρας δέχτηκε το γκολ μας έδωσε χώρους και έτσι ήρθαν τα άλλα δύο γκολ. Ήταν σημαντικό το πρώτο γκολ, άνοιξε το παιχνίδι.
Πριν μπούμε στο παιχνίδι ένιωθα κάπως παράξενα γιατί ήταν τα ίδια αποδυτήρια που περίμενα να δω τι απέγινε όταν έσπασα το πόδι μου. Όταν ξεκίνησε το ματς τα έδωσα όλα και φέτος φεύγω με καλύτερες αναμνήσεις από το συγκεκριμένο γήπεδο».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement