
Νεκρός βρέθηκε 18χρονος ποδοσφαιριστής της Κόρδοβα στην Ισπανία, ο οποίος ήταν εξαφανισμένος από τις 12/10.
Νεκρός βρέθηκε ο 18χρονος ποδοσφαιριστής Άλβαρο Πριέτο στην Ισπανία, ο οποίος ήταν εξαφανισμένος. Το άψυχο σώμα του βρέθηκε ανάμεσα σε δύο βαγόνια τρένου και φορούσε τα ρούχα με τα οποία ήταν ντυμένος την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του (12/10).
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Το συγκεκριμένο τρένο είχε σταματήσει να λειτουργεί λόγω βλάβης και τώρα που μπήκε ξανά σε λειτουργία βρέθηκε νεκρός ο νεαρός ποδοσφαιριστής.
Η ομάδα του, Κόρδοβα, επιβεβαίωσε την δυσάρεστη είδηση με μία ανακοίνωση: “Σας ενημερώνουμε πως ο νεαρός παίκτης μας Άλβαρο Πριέτο βρέθηκε νεκρός. Από τον σύλλογο ευχαριστούμε για την κατανόηση σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και για την αλληλεγγύη.
Αναπαύσου εν ειρήνη Άλβαρο”.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Πηγή: sport24.gr