15.10
15:18

Παραμένει στον αέρα το Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Χάιφα, δεν έχει αποφασίσει η UEFA!

AEK1924.gr team
Παραμένει στον αέρα το Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Χάιφα, δεν έχει αποφασίσει η UEFA!

Άγνωστο είναι το αν θα πραγματοποιηθεί το Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Χάιφα, με τα Ισραηλινά Μέσα να αναφέρουν ότι η UEFA δεν έχει αποφασίσει ακόμα.

Στο Ισραήλ εδώ και 10 ημέρες τα πράγματα είναι αρκετά έκρυθμα, με τον πόλεμο που υπάρχει. Ήδη 3.000 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους και όπως φαίνεται οι πολεμικές επιχειρήσεις δεν θα σταματήσουν σύντομα. Το τελευταίο πράγμα λοιπόν που σκέφτονται όλοι στο Ισραήλ είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός.

Παρόλα αυτά, στις 26 του μήνα έχει οριστεί η αναμέτρηση της Μακάμπι Χάιφα με την Βιγιαρεάλ, στην έδρα των Ισπανών. Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ στο Ισραήλ, είναι άγνωστο το αν θα γίνει ακόμα το παιχνίδι. Οι ξένοι ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει από την χώρα και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι γηγενείς κάνουν προπόνηση σε μικρά γκρουπ. Η UEFA είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ισραήλ, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν έχει παρθεί καμία απόφαση.

Οπως τονίζουν στο Ισραήλ, αν τελικά αποφασιστεί να γίνει το ματς η Μακάμπι θα αναγκαστεί να φύγει από την χώρα, προκειμένου να πραγματοποιήσει προπονήσεις στο εξωτερικό.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν όλα είναι στον αέρα και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement