
Μετά τη λήξη του αγώνα της Βραζιλίας με τη Βενεζουέλα, ο Νεϊμάρ δέχθηκε στο κεφάλι του ένα χτύπημα από ένα κουτί ποκ – κορν από την εξέδρα και “τρελάθηκε”.
Η Βραζιλία δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βενεζουέλας, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και έτσι άφησε τους πρώτους της βαθμούς για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Ο Νεϊμάρ αγωνίστηκε κανονικά με τη σελεσάο, ωστόσο μετά το φινάλε του ματς ήταν έξαλλος. Ο λόγος είναι γιατί κάποιος από την εξέδρα του έριξε ένα κουτί με ποπ κορν στο κεφάλι, ενώ ο Βραζιλιάνος ήταν κοντά στη φισούνα με προορισμό τα αποδυτήρια.
Ο Νεϊμάρ αμέσως έγινε έξαλλος και φαίνεται ότι κατάλαβε ποιος έριξε το κουτί, καθώς έδειχνε με το δάκτυλό του θυμωμένος προς την κερκίδα.
Un supporter a jeté un paquet de pop corn sur Neymar, provoquant la colère du Brésilien. 😡🍿
🎥 @TNTSportsBR pic.twitter.com/4ptBz2do36
— Actu Foot (@ActuFoot_) October 13, 2023