12.10
17:30

Εθνική Αγγλίας: Πιτσιρικάς κέρδισε την μπλούζα του Κάλβιν Φίλιπς αφού έπαιξαν πέτρα- μολύβι- ψαλίδι- χαρτί

AEK1924.gr team
Εθνική Αγγλίας: Πιτσιρικάς κέρδισε την μπλούζα του Κάλβιν Φίλιπς αφού έπαιξαν πέτρα- μολύβι- ψαλίδι- χαρτί

Τρομερός πιτσιρικάς έπαιξε πέτρα- μολύβι- ψαλίδι- χαρτί με τον Κάλβιν Φίλιπς και πήρε την μπλούζα του ποδοσφαιριστή παρόλο που έχασε στο παιχνίδι.

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Κάλβιν Φίλιπς, έπαιξε πέτρα μολύβι ψαλίδι χαρτί με έναν μικρό θαυμαστή του και παρόλο που ο 28χρονος τον κέρδισε, του έδωσε την μπλούζα που φορούσε με το σήμα της εθνικής Αγγλίας.

Ο πιτσιρικάς στην αρχή του ζήτησε απλώς αυτόγραφο και στην συνέχεια του είπε να παίξουν το συγκεκριμένο παιχνίδι, προκειμένου να πάρει την φανέλα του μέσου των πολιτών.

Πηγή: sport24.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement