05.10
10:03

Παπαχαρτοφύλης: «Δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι σοβαρό» (VID)

AEK1924.gr team
Παπαχαρτοφύλης: «Δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι σοβαρό» (VID)
Advertisement

Οι Στάθης Παπαχαρτοφύλης και Χρήστος Κεδέρης μίλησαν σε τηλεοπτικό σταθμό για το πρόβλημα της ΑΕΚ, μετά το «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ.

Το γηπεδικό πρόβλημα της ΑΕΚ στο χάντμπολ, δεν έχει λυθεί ακόμα μετά το ξαφνικό λουκέτο στο ΟΑΚΑ, μετά την μελέτη του ΤΑΙΠΕΔ για πρόβλημα στατικότητας στο στέγαστρο του Καλατράβα.

Η… άστεγη πλέον πρωταθλήτρια χάντμπολ ΑΕΚ, ψάχνει απεγνωσμένα μια λύση, καθώς έχει μπει σε mood αδράνειας, την χειρότερη περίοδο της σεζόν, καθώς δεν έχει ούτε έδρα, αλλά ούτε γήπεδο για να αγωνιστεί.

Με αφορμή το συγκεκριμένο πρόβλημα, το OPEN και η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» φιλοξένησε τον υπεύθυνο του τμήματος χάντμπολ, Στάθη Παπαχαρτοφύλη και τον αθλητή της Ένωσης του Χρήστου Κεδέρη, για να μιλήσουν για το θέμα εκ’ μέρους της ΑΕΚ.

Βέβαια, δεν είναι μόνο πρόβλημα του χάντμπολ, αλλά και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ένωσης, η οποία από φέτος θα είχε έδρα την αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Για την επικρατούσα κατάσταση:
Στάθης Παπαχαρτοφύλης: «Είμαστε σε δεινή θέση. Η πρωταθλήτρια Ελλάδος, η ομάδα που χρησιμοποιεί το ελληνικό χάντμπολ στην μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν έχει γήπεδο να προπονηθεί. Η εύρεση στέγης είναι καθημερινός αγώνας και γίνεται μόνο με τις διαπροσωπικές σχέσεις».

Χρήστος Κεδέρης: «Δεν μας άνοιγαν να πάρουμε τα πράγματά μας από το ΟΑΚΑ. Πάθαμε σοκ, μάθαμε ότι υπάρχει πρόβλημα με το στέγαστρο αλλά δε ξέραμε ότι θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο: να μην μας ανοίγει ο φύλακας να πάρουμε τα ρούχα μας. Είναι πολύ δύσκολα αυτά για έναν επαγγελματία αθλητή».

Για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα:
Χρήστος Κεδέρης: «Είναι προβληματική η συμμετοχή μας. Έχουμε πολύ ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αυτή την περίοδο. Ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ντέρμπι σε Θεσσαλονίκη και ξεκινούν μετά και οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Στάθης Παπαχαρτοφύλης: «Πως θα κάνουμε τους αγώνες εφόσον δεν κάνουμε προπονήσεις; Η πολιτεία, η ΓΓΕ να παρέμβουν και να διευθετήσουν το θέμα».

Για την συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού:
Στάθης Παπαχαρτοφύλης: «Δεν είχε γίνει αντιληπτό το πρόβλημα ότι το θέμα της ΑΕΚ είναι τόσο σοβαρό. Ειπώθηκε στη συνέντευξη του κ. Βρούτση ότι το 95% των προβληματων έχει διευθετηθεί, εμείς είμαστε βεβαίως στο 5% που ακόμα περιμένουμε διευθέτηση».

Χρήστος Κεδέρης: «Πρέπει όσο πιο γρήγορα γίνεται να έρθει η λύση, έρχεται και η Εθνική ομάδα και δε γίνεται να μένουμε χωρίς προπονήσεις».

Για τα άλλα θέματα που δημιουργούνται στον σύλλογο:
Στάθης Παπαχαρτοφύλης: «Ο ελληνικός αθλητισμός δεν είναι μόνο ο επαγγελματικός, το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, είναι και άλλα αθλήματα και ένα σοβαρό θέμα ακόμα είναι ότι δεκάδες παιδιά μένουν ξεκρέμαστα και ενδεχομένως να οδηγηθούν εκτός αθλητισμού».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->