02.10
18:21

Βρούτσης: «Γνωρίζουμε το πρόβλημα της ΑΕΚ-Έχουμε δρομολογήσει την αποκατάσταση»

AEK1924.gr team
Advertisement

Την ταχύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημα στέγασης της ΑΕΚ μετά το «λουκέτο» στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης», αναζητά ο αρμόδιος για τα θέματα αθλητισμού Υπουργός, Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος μίλησε στο ERT news.

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Βρούτσης:

«Διαχρονικά ακούμε εξαγγελίες αλλά αυτή την φορά είναι συγκεκριμένες. Δεν είναι κενό γράμμα. Είναι χρήματα και διαγωνισμοί που τρέχουν. Η αναβάθμιση όλου του χώρου του ΟΑΚΑ έχει δρομολογηθεί. Προέκυψε το πρόβλημα με το στέγαστο Καλατράβα, πράγμα που κανείς δεν περίμενε αλλά η μελέτη έδειξε πως υπάρχει στατική αστάθεια.

Αμέσως αποφασίστηκε η προσωρινή αναστολή λειτουργίας. Τα υπόλοιπα όμως λειτουργούν κανονικά. Κινηθήκαμε ταχύτατα σε συνεννόηση με τις ομοσπονδίες και τα σωματεία και υπήρξε αύξηση του προϋπολογισμού κατά 30%. Τα χρήματα αυτά θα φανούν άμεσα, καθώς θα δημιουργήσουν αθλητικές υποδομές και θα βοηθήσουν στην μεταφορά των αθλητικών σωματείων σε άλλους χώρους.

Γνωρίζουμε το πρόβλημα για την ομάδα της ΑΕΚ στο χάντμπολ και για όλες έχουμε δρομολογήσει μια διευκόλυνση και είμαστε σε ένα ποσοστό των 95% οργανωτικής αποκατάστασης. Ο Παναθηναικός και η ΑΕΚ θίγονται περισσότερο από όλες τις άλλες και θα είμαστε στο πλευρό τους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement