01.10
00:02

ΣΟΚ και οριστική διακοπή στο ματς του Άγιαξ με την Βάλβαϊκ – Αναίσθητος ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων

AEK1924.gr team
ΣΟΚ και οριστική διακοπή στο ματς του Άγιαξ με την Βάλβαϊκ – Αναίσθητος ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων

Διακοπή στην αναμέτρηση Βάλβαϊκ – Άγιαξ όταν στο 84΄ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Ετιέν Φάεσεν έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι μετά από σύγκρουση με τον Μπρόμπεϊ.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Μάντεμεϊκερς» διακόπηκε στο 89ο λεπτό με το σκορ στο 2-3, όταν ο επιθετικός του Άγιαξ, Μπράιαν Μπρόμπι συγκρούστηκε με τον 28χρονο Ολλανδό τερματοφύλακα.

Το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι από τον ποδοσφαιριστή του Άγιαξ αμέσως σήμανε συναγερμό στα ιατρικά επιτελεία που έσπευσαν στον αγωνιστικό χώρο για να τού παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Χρειάστηκε να γίνει ΚΑΡΠΑ στον Φάσεν, με τους παίκτες των δύο ομάδων και τον κόσμο στις εξέδρες να παρακολουθούν σοκαρισμένοι τις σκηνές και με τους περισσότερους από αυτούς να προσεύχονται για την υγεία του Ολλανδού, ο οποίος μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου για να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ιατρική ενημέρωση από κάποια πλευρά για την κατάσταση του Ολλανδού τερματοφύλακα, αλλά έχουν εκφραστεί φόνοι για σοβαρή ζημιά στο κεφάλι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement