01.10
20:20

Παπασταμάτης: «Επιβάλλεται άμεση λύση-Χρειάζεται γήπεδο για καθημερινές προπονήσεις»

AEK1924.gr team
Advertisement

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ με το θέμα που προέκυψε με την αναστολή λειτουργίας του ΟΑΚΑ.

Οι άνθρωπο της ερασιτεχνικής θορυβήθηκαν από την πρώτη στιγμή από αυτή την εξέλιξη, καθώς το κλείδωμα του Ολυμπιακού Σταδίου σήμαινε ότι η αίθουσα του Γεώργιο Κασιμάτης θα έπαυε να λειτουργεί. Η αίθουσα αυτή είναι ο χώρος που χρησιμοποιείται από την ΑΕΚ για τον τομέα του χάντμπολ, ο οποίος σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του ΔΣ του Ολυμπιακού Σταδίου θα χρησιμοποιείται για αγώνες καιπροπονήσεις της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.

Σήμερα ο υφυπουργός Γιάννης Βρούτσης συναντήθηκε με τα δύο σωματεία και τους αρμόδιους φορείς για να συζητήσει τα πολύ σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει με το ΟΑΚΑ.

Στη συνάντηση την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος Σταμάτης Παπασταμάτης ο οποίος απευθύνθηκε στον υφυπουργό κ.Βρούτση για τα πολύ σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει και την ανάγκη να βρεθεί λύση το συντομότερο δυνατό.

Οι συζητήσεις έγιναν σε καλό κλίμα και σε πνεύμα συνεργασίας, καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χώρος ούτε για προπονήσεις, πόσο μάλλον για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Οι προτάσεις της ΑΕΚ

Από την πλευρά της ΑΕΚ κατέθεσαν κάποιες προτάσεις για γηπεδικές εγκαταστάσεις που θα έδιναν λύση στο πρόβλημα και περιμένουν να δούν τι θα γίνει άμεσα. Η ΑΕΚ όπως προκύπτει και από τη σημερινή συνάντηση, ξεκαθάρισε ότι αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει πάρα πολύ σοβαρό θέμα χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη για κάτι. Αντιθέτως μάλιστα έχει δώσει πολλά χρήματα για το Γ. Κασιμάτης και επιβάλλεται άμεση λύση. Να τονίσουμε επίσης πως τίθεται σε κίνδυνο και η συμμετοχή της ανδρικής ομάδας χάντμπολ στην Ευρώπη, που προφανώς για να παίξει στο τοπ επίπεδο, χρειάζεται γήπεδο για καθημερινές προπονήσεις, και μάλιστα διπλές για τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement