Το τμήμα Γυναικείου Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία, επικρατώντας 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη. Η επιθετικός της «Ένωσης», Αντωνία Μπριάνα, μίλησε στο aek.gr για την σπουδαία νίκη της ΑΕΚ στα μεγάλα «σαλόνια».
Αναλυτικά όσα είπε:
-Αντωνία, συγχαρητήρια για την πρώτη νίκη. Πώς αισθάνεστε μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα;
«Αρχικά, είμαι πολύ χαρούμενη για τη νίκη απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα, που κάνει βήματα εξέλιξης στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Όπως κάθε πρεμιέρα, έτσι και αυτή, είχε τις ιδιαιτερότητες της, σε ένα παιχνίδι αναγνωριστικό, που καμία ομάδα από τις δύο, στα πρώτα λεπτά δεν ήθελε να πάρει ρίσκα. Με την πάροδο του χρόνου επιβάλαμε τον ρυθμό μας και θεωρώ ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο και δίκαια ήρθε το αποτέλεσμα».
-Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι της ομάδας;
«Όσον αφορά στη συνέχεια, εμείς ως σύλλογος κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι σε κάθε παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε καλύτερες και να διεκδικούμε πάντα τη νίκη, όπως αρμόζει σε έναν σύλλογο μεγάλο, όπως είναι η ΑΕΚ».
-Πως νιώσατε όταν ακούσατε το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή;
«Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή μας βρήκε όλους πολύ χαρούμενους, διότι στο πρώτο επίσημο ιστορικό παιχνίδι της ΑΕΚ στην Α’ εθνική κατηγορία, δώσαμε μεγάλη χαρά στον Πρόεδρο μας και σε μια προσπάθεια που έχει δρομολογηθεί όπως και ο ίδιος ανέφερε, αρκετά χρόνια πίσω. Τέλος να αναφέρω ότι τη νίκη αυτή, την αφιερώνω σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ, στο τεχνικό μας team και στη διοίκηση του Ερασιτέχνη που είναι πάντα κοντά μας».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter
Advertisement