Την ώρα που ο Τύπος της Τουρκίας γράφει πως ο Τάσος Μπακασέτας δεν τα βρίσκει με την Τράμπζονσπορ για την ανανέωση της συνεργασίας τους ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός παραμένει αφοσιωμένος στην ομάδα του και το δείχνει εντός των τεσσάρων γραμμών. Κόντρα στην Πέντικσπορ ο αρχηγός της Εθνικής σκόραρε και έδωσε ασίστ μέσα σε 24 λεπτά.
Στο 3′ εκτέλεσε κόρνερ και ο Ονουάτσου κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 27′ μετά από συρτή εκτέλεση φάουλ η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Δεύτερο γκολ του Μπακασέτα με απευθείας εκτέλεσε φάουλ μέσα στη σεζόν, καθώς είχε σκοράρει και κόντρα στη Μπεσίκτας.
Paul Onuachu heads home the opener!
Anastasios Bakasetas with a great corner-kick delivery for the assist!pic.twitter.com/94a3UVK8BP— Football Report (@FootballReprt) September 30, 2023
GOL | Trabzonspor 2-0 Pendikspor
⚽️ 27’ Bakasetas
Maç Linki, anlık goller ve önemli pozisyonlar için takip: @GoalHubTR pic.twitter.com/5OqnE5pwXM
— Süper Lig – Anlık Goller (@golsuperlig_3) September 30, 2023
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement