28.9
16:44

Το ευχαριστώ της «Βασίλισσας» στην ομάδα Υγείας της

AEK1924.gr team
Advertisement

Το δημόσιο ευχαριστώ της εξέφρασε η ΚΑΕ ΑΕΚ στην ομάδα Υγείας της στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, δηλώνοντας την ευγνωμοσύνη της για όσα έχει κάνει για εκείνη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Μια εξάδα… που μας «κερδίζει» με την επιστημοσύνη και τη φροντίδα, που μας παρέχει. Η κορυφαία ομάδα Υγείας της «Βασίλισσας» σε πλήρη παράταξη στο πλαίσιο της οfficial photoshooting, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (26/09) στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων. Η ΑΕΚ ΒC θα συμπορευτεί για 5η συνεχόμενη περίοδο με το Metropolitan General.

Διευθυντής του Ιατρικού Επιτελείου της Ομάδας μας συνεχίζει ο Dr. Φραγκίσκος Νικ. Ξυπνητός, Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής «Ώμου & Γόνατος» του Metropolitan General, με άμεσο συνεργάτη του τον ιατρό Στέφανο Καϊάφα. Για 9η συνεχόμενη περίοδο συνεχίζουν στην ΑΕΚ Β.C. οι επικεφαλής της «Physio Team by Toilos and Psarogiorgos», Σταύρος Τόιλος και Κώστας Ψαρογιώργος, ήτοι οι συνιδρυτές της ομάδας αποκατάστασης της «Βασίλισσας». Συνεργάτες τους οι φυσιοθεραπευτές Γεράσιμος Αρδαβάνης και Γιάννης Χότζαλης.

Η ΑΕΚ BC τούς ευχαριστεί για τον επαγγελματισμό τους, αλλά και για τη στάση και αυταπάρνηση, που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα, με δύσκολες και πιο δύσκολες μάχες, που έδωσαν όλοι μαζί, και κυρίως στην περίοδο της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK B.C. (@aekbc)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement