Κορυφαία διάκριση για το ελληνικό τρίαθλο από τον Παναγιώτη Μπιτάδο ο οποίος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23 κατέκτησε την 4η θέση.
Οριακά έμεινε εκτός μεταλλίων ο Παναγιώτης Μπιτάδος. Ο ταλαντούχος πρωταθλητής, που έχει στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατετάγη 4ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τριάθλου που διεξάγεται στην Ισπανία, στην κατηγορία Κ23.
Με χρόνο 1 ώρα 45 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα, έμεινε 14 δευτερόλεπτα πίσω από τον τρίτο του αγώνα, τον Ολλανδό Μιτς Κόλκμαν.
poster
Το χρυσό πήρε ο Γερμανός Χένσελιτ με 1:45.18 και το αργυρό ο Γάλλος Πασεμάρ, σε ένα φίνις όπου η 4αδα τερμάτισε κοντά.
Οσον αφορά την κατηγορία ανδρών, ο Γάλλος Ντοριάν Κονίς αναδείχθηκε πρωταθλητής κόσμου με χρόνο 1:42.22, ακριβώς όσο έκανε και ο Γερμανός Χέλβινγκ, αλλά και ο Γάλλος Λε Κορ, κερδίζοντάς τους πάνω στο νήμα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter
Advertisement