23.9
12:26

Στον «αέρα» το Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΚ Β’

AEK1924.gr team
Advertisement

Η Β’ ομάδα της ΑΕΚ πιθανόν να μην κάνει αύριο πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, λόγω ενός προβλήματος της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Μόνο δεδομένη δεν θα μπορεί να θεωρείται η διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας με την ΑΕΚ Β΄, για την πρεμιέρα του Α’ ομίλου της φετινής Super League 2.

Κι’ αυτό γιατί η ομάδα της Καρδίτσας δεν έχει τα 20 επαγγελματικά συμβόλαια που προβλέπει η προκήρυξη για να συμμετάσχει στην διοργάνωση, καθώς της έχει επιβληθεί ban λόγω οικονομικών προβλημάτων και η ΕΠΟ δεν της εκδίδει νέα δελτία.

Κάτι τέτοιο προφανώς και δεν είναι θέμα μόνο για την διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα, αλλά γενικότερα η συμμετοχή της ΑΣΑ στο πρωτάθλημα, η οποία είναι επίσης «στον αέρα», βάσει του κανονισμού…

Απ’ εκεί και έπειτα, θυμίζουμε ότι η προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρει χαρακτηριστικά στο άρθρο 11 παρ.7 πως «ομάδα που κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος έχει λιγότερα από είκοσι (20) ενεργά συμβόλαια αποβάλλεται από το πρωτάθλημα με απόφαση του ΔΣ της διοργανώτριας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement