23.9
15:38

Οπαδοί της Μπράιτον αποθεώνουν τον Αλμέιδα: «Να διαδεχθεί τον Ντε Τζέρμπι»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ενθουσιασμένοι οι φίλοι της Μπράιτον με τον προπονητή της Ένωσης.

«Βαριά» έκατσε απ’ ότι φαίνεται η ήττα της Μπράιτον από την ΑΕΚ την περασμένη Πέμπτη, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Μάλιστα, στη γνωστή ιστοσεσελίδα «wearebrighton.com», οι φίλοι των «γλάρων» καλούν την διοίκηση της ομάδας να σκεφτεί σοβαρά τον Ματίας Αλμέιδα για να αντικαταστήσει τον Ρομπέρυο Ντε Τζέρμπι, όταν εκείνος αποχωρήσει από την ομάδα.

Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι: «ο Αλμέιδα κατάφερε να τα κάνει όλα σωστά». Σχολιάζοντας την ηρεμία που είχε στον πάγκο σημειώνοντας τη φάση, όπου ο Pelado όντας στον πάγκο έδωσε την μπάλα με το κεφάλι σε παίκτη του για να εκτελέσει ένα πλάγιο και εν συνεχεία έρχεται η πρόταση από πλευράς των οπαδών.

Στο εν λόγω δημοσίευμα, λοιπόν, οι οπαδοί της Μπράιτον προτείνουν στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τόνι Μπλουμ να πάρει τον Αλμέιδα όταν αποχωρήσει ο Ντε Τσέρμπι.

Ενώ στο ίδιο κομμάτι εγκωμιάζεται και η εξέδρα των φίλων της ΑΕΚ, όπου όπως αναφέρεται «στη νότια εξέδρα οι οπαδοί από την Ελλάδα  την ατμόσφαιρα για την οποία είναι φτιαγμένες οι ευρωπαϊκές βραδιές».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement