Το σύνθημα της επόμενης μέρας έσπευσε να δώσει στη σημερινή συνέντευξη Τύπου o τεχνικός της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι ενόψει της αναμέτρησης πρωταθλήματος με την Μπόρνμουθ.
Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στα πολλά ματς που θα κληθεί να δώσει η ομάδα του σε πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ και Ευρώπη το επόμενο διάστημα και ήταν ξεκάθαρος.
Κατ’ αρχήν ο Ντε Τσέρμπι παραδέχθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι «δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε τρία παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα».
Και συμπλήρωσε: «Η Γουέστ Χαμ πέρυσι ήταν στο (Europa) Conference League και η Λίβερπουλ στο Champions League, αλλά δεν το έχουμε συνηθίσει. . Πρέπει να προσαρμοστούμε, όχι μόνο οι παίκτες αλλά και οι άνθρωποι που εργάζονται μέσα στον σύλλογο, δεν έχουμε τόσες πολλές μέρες για ρεπό. Πρέπει να οργανώσουμε όχι μόνο σε ένα παιχνίδι αλλά σε τρία παιχνίδια».
«Θέλαμε να παίξουμε στο Europa League και τώρα πρέπει να πιεστούμε χωρίς πολλά λόγια. Πρέπει να είμαστε περήφανοι που παίζουμε στην Ευρώπη όπως κάναμε την Πέμπτη», επισήμανε. «Ο καθένας μπορεί να χάσει ένα παιχνίδι, αλλά, μετά από μια ήττα, πρέπει να ξαναρχίσουμε με το ίδιο πάθος και διάθεση γιατί θα πρέπει να κερδίσουμε πολλά ακόμη παιχνίδια», υπογράμμισε.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter
Advertisement