20.9
19:28

Παραμένει στη Βασίλισσα ο αθλητικός ψυχολόγος Βασίλης Βερτουδάκης

AEK1924.gr team
Advertisement

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητικό ψυχολόγο Βασίλη Βερτουδάκη ανακοίνωση η ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η Αθλητική Διεύθυνση της ΑΕΚ BC ACADEMY ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Αθλητικό Ψυχολόγο Bασίλη Βερτουδάκη, ήτοι έως το Καλοκαίρι του 2024.

ΑΕΚ BC ACADEMY και Βασίλης Βερτουδάκης θα συμπορευτούν και στην επετειακή σεζόν των 100 ετών του ενδόξου Σωματείου μας, και για 3η συνεχόμενη περίοδο, προκειμένου για τη φροντίδα των λιλιπούτειων αθλητών μας.

Ο Β. Βερτουδάκης είναι Κλινικός Αθλητικός Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπευτής ενηλίκων & παιδιών – εφήβων. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η αγάπη του για τον αθλητισμό και την άσκηση τον ώθησε να εξειδικευτεί στην Αθλητική Ψυχολογία, ολοκληρώνοντας το πρώτο μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Στο παρελθόν, συνεργάστηκε ως Αθλητικός Ψυχολόγος με αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και με αρκετά αθλητικά σωματεία, μεταξύ άλλων με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου Οδυσσέας Κορδελιού, Ατρόμητος Τριαδίου, Alana FC κ.ά. και με επαγγελματικά ποδοσφαιρικά σωματεία, όπως ο Νέστος Χρυσούπολης, αποτελώντας μάλιστα και μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των Ακαδημιών της, το 2016. Από το 2020 συνεργάζεται και με τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων ως εξωτερικός συνεργάτης παρέχοντας υπηρεσίες Ψυχολογικής Υποστήριξης στους αθλητές/τριες του ΝΟΙ. Παράλληλα, υποστηρίζει αρκετούς αθλητές και προπονητές τόσο ατομικά όσο και ομαδικά, σε επίπεδο συμβουλευτικής και διαχείρισης καταστάσεων εντός του αθλητισμού, συμβάλλοντας στην ψυχολογική τους ενδυνάμωση.

Ο Β. Βερτουδάκης πλέον έχει στην κατοχή του και το δεύτερο μεταπτυχιακό του, με αντικείμενο εξειδίκευσης την Κλινική Ψυχική Υγεία, του Τμήματος Ιατρικής, του Α.Π.Θ., ενώ το πάθος του για τον αθλητικό χώρο, τον οδήγησε να δουλεύει για αρκετά χρόνια και ως προπονητής ποδοσφαίρου.

Είναι πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής Γνωσιακής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας και έχει συμμετάσχει ενεργά ως ομιλητής σε περισσότερα από 20 συνέδρια, τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο σε συνέδρια σε ολόκληρη την Ευρώπη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement