16.9
15:41

Ζάκυνθος: Συνελήφθη 37χρονος με την κατηγορία του βιασμού Βρετανίδας – Τη «νάρκωσε» με αμπούλες αερίου

AEK1924.gr team
Ζάκυνθος: Συνελήφθη 37χρονος με την κατηγορία του βιασμού Βρετανίδας – Τη «νάρκωσε» με αμπούλες αερίου
Advertisement

Ο άνδρας από τη Ζάκυνθο, που κατηγορείται για τον βιασμό της τουρίστριας, συνελήφθη χθες (15.9.2023) στο Λαγανά. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τον βιασμό, αλλά και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για βιασμό 19χρονης Βρετανίδας, σε ξενοδοχείο του Λαγανά στη Ζάκυνθο, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, η 19χρονη κατήγγειλε ότι πήγε στο δωμάτιο του 37χρονου, ο οποίος της έδωσε να εισπνεύσει αμπούλες αερίου γέλιου, με αποτέλεσμα όταν εκείνη ζαλίστηκε και ναρκώθηκε, να τη βιάσει.

Κατά τις έρευνες, μεταξύ άλλων, στο δωμάτιο του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 45 φυσίγγια διαμετρήματος 32mm και
  • 2 αμπούλες αερίου γέλιου (laughing gas), με συσκευή εκτόνωσης, καθώς και πλήθος μπαλονιών.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Πηγή: newsit.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->