12.9
17:33

Βόλεϊ Ανδρών: Έρχεται επίσημη θέση της ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ξεκαθαρίζει τα πάντα η Ερασιτεχνική ΑΕΚ γύρω από το ανδρικό βόλεϊ, αφήνοντας τις… «Κασσάνδες» που ονειρεύονται διαλύσεις και αφανισμούς με την όρεξη.

Είναι πλέον οριστικό: η ΑΕΚ δεν θα αγωνιστεί ούτς φέτος στην Volley League. Μάλιστα, ο -επί χρόνια- αρχηγός Γιάννης Αχιλλεόπουλος έστειλε ήδη το πρώτο σχετικό μήνυμα.

Ωστόσο, όπως άπαντες περιμένουν, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα απευθυνθούν επισήμως στον κόσμο της ομάδας, εντός ημερών, με επίσημη ανακοίνωση, ξεδιαλύνοντας το τοπίο.

Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ ούτε «κηδεύεται», ούτε διαλύεται. Πριν κάποια χρόνια, η ΑΕΚ επέλεξε να μην κατέβει στην κατηγορία, αρνούμενη να υποταχθεί σε εκβιασμούς που την προσέβαλαν και την ζημίωναν. Δεν διαλύθηκε τότε. Και δεν θα διαλυθεί ούτε τώρα.

Η ΑΕΚ ανέβηκε και έφτιαξε ομάδα φέτος και υπέγραψε και συμβόλαια με αθλητές, με σκοπό να παίξει στην Α1, διακανονίζοντας και το μέρος των οφειλών που απέμενε σε κάποιους παλιούς αθλητές. Τις οφειλές κατά κεφάλαιο 1.000.000 ευρώ που παρέλαβε το έτος 2013, τις μείωσε σε 250.000 ευρώ.

Ωστόσο κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να εξοφληθούν με τόκους υπερημερίας και επιδικίας, αυξάνοντας την απαίτησή τους στο διπλάσιο ή και τριπλάσιο της αρχικής, παρόλο που σημαντικό μέρος του κεφαλαίου, έχει πληρωθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Η ΑΕΚ εντός των επόμενων ημερών θα κοινοποιήσει επίσημα σε κάθε αθλητή τον τρόπο εξόφλησής της απαίτησης του, εντός τετραμήνου. Κι αυτό θα γίνει ακόμα και αν η ΕΣΑΠ δεν της επιτρέπει ακόμη και σήμερα, να καταθέσει φάκελο στην ΕΕΑ, επιτρέποντας και προτρέποντας τους αθλητές του φετινού ρόστερ της να αναζητήσουν άλλη ομάδα για να παίξουν φέτος.

Το βόλεϊ της ΑΕΚ σε πείσμα κάποιων, συνεχίζει να υπάρχει, με ρίζες βαθιές στις επιτυχημένες ακαδημίες και υποδομές του σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Οι «Κασσάνδρες» ας ανατρέξουν στην «οριστική διάλυση» που είχαν αναφέρει, πάλι με τον ίδιο τρόπο πριν λίγα χρόνια. Όπως διαψεύστηκαν τοτε, έτσι θα διαψευστούν και τώρα.

Έτσι, είναι κατανοητό πως άπαντες βρίσκονται εν αναμονή των επίσημων θέσεων της διοίκησης της ΑΕΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement