
Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως αναβλήθηκε το φιλικό με τον Άρη, που είχε προγραμματιστεί για τις 16 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Νέας Ιωνίας Βόλου, εις μνήμην του διαιτητή Θανάση Δεσλή.
Λόγω των καταστροφικών συνεπειών της κακοκαιρίας «Daniel», η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι αναβλήθηκε το φιλικό με τον Άρη στις 16 Σεπτεμβρίου, στο Κλειστό Νέας Ιωνίας Βόλου.
Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
Η ΑΕΚ BC ενημερώθηκε, ότι ο φιλικός αγώνας της «Βασίλισσας» με «αντίπαλο» τον Άρη, εις μνήμην του διαιτητή Θανάση Δεσλή, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Κλειστό Νέας Ιωνίας Βόλου, στις 16 Σεπτεμβρίου, αναβάλλεται.
Οι καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας «Daniel», όπως είναι φυσικό, η αιτία.
Η οικογένεια της ΑΕΚ BC για άλλη μία φορά αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την οδύνη της προς τις οικογένειες όλων όσοι αδικοχάθηκαν, αλλά και τη συμπαράστασή της στο δράμα διαρκείας των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας στη Μαγνησία, αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement