09.9
10:49

Η ενημέρωση της Βασίλισσας για Τίλμαν και Χολ

AEK1924.gr team
Η ενημέρωση της Βασίλισσας για Τίλμαν και Χολ

Ο Τζάστιν Τίλμαν αποχώρησε «πολυτραυματίας» απ’ το χθεσινό φιλικό με την Κλουζ, ενώ ο Λάνγκστον Χολ έμεινε για προληπτικούς λόγους εκτός αγώνα, καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε με ιατρικό δελτίο, για την κατάσταση του Τζάστιν Τίλμαν και Λάνγκστον Χολ.

Ο πρώτος χτύπησε σε δυο διαφορετικές φάσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του, ενώ ο δεύτερος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και γι’ αυτό έμεινε εκτός αγώνα, για προληπτικούς λόγους.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Πολυτραυματίας» αποχώρησε από την αποψινή φιλική αναμέτρηση με Κλουζ ο Τζάστιν Τίλμαν.

Ο Αμερικανός αθλητής της «Βασίλισσας» χτύπησε σε δύο διαφορετικές φάσεις στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα στο Περιστέρι. Υπέστη εκδορές αριστερού γόνατος και δεξιάς άκρας χειρός, δέχθηκε την περιποίηση και την επίδεση των τραυμάτων του Διευθυντή του ιατρικού επιτελείου, Φραγκίσκου Ξυπνητού και συνέχισε κανονικά τον αγώνα.

Από τενοντίτιδα ταλαιπωρείται ο Λάνγκστον Χολ και για προληπτικούς λόγους τέθηκε εκτός αγώνα. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement