03.9
13:35

Αποχώρησε υποβασταζόμενος ο Χατζηδάκης «γύρισε» τον αστράγαλό του

AEK1924.gr team
Αποχώρησε υποβασταζόμενος ο Χατζηδάκης «γύρισε» τον αστράγαλό του
Advertisement

Ο Μάνος Χατζηδάκης αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Ελλάδας με το Μαυροβούνιο για τη φάση των «16» του Μundobasket 2023

Ο Μάνος Χατζηδάκης στάθηκε άτυχος στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου της αναμέτρησης Ελλάδα – Μαυροβούνιο για τη φάση των «16» του Μundobasket 2023.

Στην προσπάθειά του να αμυνθεί απέναντι στον Βλάντιμιρ Μιχαίλοβιτς, ο οποίος επιχειρούσε μπάσιμο, ο σέντερ της ΑΕΚ πάτησε στραβά και «γύρισε» το δεξί του αστράγαλο.

Έπεσε στο παρκέ και έδειχνε να πονάει αρκετά. Πήγε στον πάγκο της Εθνικής με τη βοήθεια των συμπαικτών του και φυσικά τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Μέχρι εκείνο το σημείο, 7.46 πριν το τέλος του αγώνα, ο Χατζηδάκης είχε αγωνιστεί για 11:16 και η στατιστική έγραψε 2 πόντους (1/1 διπ., 0/1 βολή), 2 ριμπάουντ, αλλά και πέντε φάουλ, καθώς στη φάση του τραυματισμού έκανε και φάουλ με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->