31.8
14:16

Βόλεϊ Ανδρών: «Τελειώνει» με τις εξοφλήσεις αλλά η ΕΣΑΠ… βιάζεται να την διαγράψει

AEK1924.gr team
Advertisement

Διευθετεί τις τελευταίες εκκρεμότητες για την καταβολή των οφειλόμενων το ΤΑΠ ΑΕΚ και καταθέτει φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ασχέτως με τα όσα – εκ νέου – ανυπόστατα γράφονται, το ΤΑΠ ΑΕΚ προχωρά τις διαδικασίες για να λυθεί το διαρκές πρόβλημα των οφειλών.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, εντός των πρώτων εργάσιμων ημερών του Σεπτεμβρίου, ολοκληρώνουν την αποστολή όλων των απαραίτητων εγγράφων.

Έγγραφα που αφορούν εξοφλήσεις και διακανονισμούς με πρώην αθλητές του τμήματος, διασφαλίζοντας αφενός την βιοσυμότητα όλων των τμημάτων της ΑΕΚ και αφετέρου τις εγγυήσεις πως τα οφειλόμενα θα καταβληθούν.

Κόντρα δηλαδή στην λυσσαλέα προσπάθεια της ΕΣΑΠ να μην συμμετάσχει η ΑΕΚ στην Volley League, επιδεικνύοντας τεράστια βιασύνη για την έκδοση wild-card, οι άνθρωποι του ΤΑΠ ΑΕΚ προχωρούν τις διαδικασίες όπως είχαν εκφράσει σε προγενέστερα Δ.Σ.

Μόλις μάλιστα ολοκληρωθεί -εντός των επομένων ημερών- η αποστολή των εγγράφων, το τμήμα έχει στόχο να καταθέσει φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, εφόσον η ΕΣΑΠ της το επιτρέψει(!).

Και ο κίνδυνος αυτός υπάρχει και διατηρείται ακόμα, με την ΕΣΑΠ να αρνείται πεισματικά να εγγράψει την ομάδα στα Μητρώα, γνωρίζοντας για τις ενέργειες της ΑΕΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement