
Η ORIGINAL 21 Ν. Κόσμος, θέλησε και τοποθετήθηκε στα εμετικά πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού, που ζητούν την απελευθέρωση των δολοφόνων που βρίσκονται στην φυλακή για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.
Στο χθεσινό αγώνα του Παναθηναϊκού, με τον Βόλο, σηκώθηκαν δυο πανό μπροστά απ’ την Θύρα 13, για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Μάλιστα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, μ’ αυτά τα εμετικά πανό, ζητούσαν και την απελευθέρωση των δολοφόνων – χούλιγκανς, του Μιχάλη Κατσούρη, καθώς… φωτογράφιζαν μέσα απ’ τα μηνύματα στα πανό, ότι κρύβουν οι οπαδοί της ΑΕΚ, τον δολοφόνο.
Συγκεκριμένα, τα πανό έγραφαν «Την αλήθεια ξέρετε καλά, μην κρύβετε άλλο τον φονιά» και το άλλο «Κράνη, μολότοφ και μαχαίρια, το παίζετε αθώοι με λερωμένα χέρια».
Είναι πραγματικά εξοργιστικό, το θράσος των οπαδών του Παναθηναϊκού, που μ’ αυτό τον τρόπο και την προπάγανδα που έχει στηθεί με πρώτο και καλύτερο τον ΣΚΑΪ, να πάνε να βγάλουν αθώους τους Κροάτες και Έλληνες δολοφόνους – χούλιγκανς.
Η ORIGINAL 21 Ν. Κόσμος, τοποθετήθηκε με ανάρτηση της, στα social media και επισήμανε μεταξύ άλλων, «τι να πει κανείς γι’ αυτούς που ο πρόεδρος τους δίνει το αμάξι του στον ΔΟΛΟΦΟΝΟ του Φιλόπουλου και δεν μιλάει κανείς…»
Και πρόσθεσε: «Τι να περιμένει κανείς από αυτούς που γλύφουν εκεί που έφτυναν», ενώ στη συνέχεια μιλάει με σκληρά λόγια και με αρκετά… «γαλλικά».
Τα πανό των οπαδών του Παναθηναϊκού:

Η δημοσίευση της ORIGINAL 21 Νέος Κόσμος:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement